Accountancy

Verzorgen administratie

Wij verzorgen de complete financiële administratie. Denkt u hierbij aan het boeken van in- en verkoopfacturen, bankafschriften en kasboeken.

Wilt u de financiële administratie geheel of gedeeltelijk door ons laten verzorgen, of wilt u dat wij de werkzaamheden van uw medewerkers controleren? Heeft u behoefte aan actuele managementinformatie of handige signaleringen? Of wilt u dat wij de administratieve processen stroomlijnen? Wij helpen u graag verder.

Samenstellen jaarrekening

Wij verzorgen voor onze klanten periodieke rapportages en stellen de jaarrekening samen. De jaarrekening is het resultaat van uw beleid en strategie. Maar u legt er ook verantwoording mee af aan derden. Aan partijen die betrokken zijn bij uw onderneming zoals aandeelhouders en bankinstellingen. Bij deze financiële verslaglegging en een deskundige interpretatie van uw ondernemingsresultaten zijn wij u graag van dienst.

Overige diensten

Daarnaast begeleiden we u bij het opzetten of verbeteren van uw financiële informatiesystemen en de interne controle hierop. We willen betrokken zijn bij uw onderneming.