Over ons

Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs is een jong en dynamisch adviesbureau met dienstverlening op het gebied van accountancy, administratieve ondersteuning, fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken. 

Ons klantenbestand is zeer breed, actief in diverse sectoren en bestaat uit kleine zelfstandigen tot internationale bedrijven.

Kiest u voor Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs dan kiest u voor:

D.K.H.R. (Dieter) Janssen RA

Dieter heeft jaren ervaring binnen het accountantsvak zowel als externe accountant bij diverse accountantskantoren als in het bedrijfsleven. Daarnaast is Dieter als docent verbonden aan Fontys Hogescholen.

T. (Teun) Verachtert RB

Kenmerkend bij Teun is dat ieder (fiscaal) probleem met een persoonlijke en betrokken benadering wordt aangepakt. Als eindverantwoordelijke voor de fiscale adviespraktijk is hij gespecialiseerd in fiscale en juridische begeleiding van vermogen, voor nu en in de toekomst. Voor vragen zoals, wie krijgt mijn nalatenschap, hoeveel belasting wordt daarover betaald en hoe kan het vermogen binnen de familie blijven kunt u bij Teun terecht. 

R. (Ruud) Verachtert 

Ruud kenmerkt zich als ondernemend en commercieel belasting- en bedrijfsadviseur gespecialiseerd in het ondersteunen van clienten bij het oplossen van risicobeheer problemen op innovatieve en creatieve maar ook praktische manier. Ruud beschikt over een uitgebreide sectorspecifieke ervaring en vaardigheden, waardoor clienten optimaal bediend worden.