Fiscaal

Fiscale aangiften

Voortdurend veranderende fiscale wet- en regelgeving maakt het opstellen van uw belastingaangifte(n) niet altijd gemakkelijker, integendeel. Ook stelt de belastingdienst steeds meer eisen aan de manier en het moment van indienen van aangiften. Voeg daarbij de toenemende aandacht voor de fiscale positie in de jaarrekeningen en de ontwikkelingen rond standaard financiële rapportages en het wordt al snel duidelijk dat het jaarlijkse aangifteproces u voor steeds meer uitdagingen stelt. Onze adviseurs helpen u graag verder met het verzorgen van deze aangiften, voor zowel particulieren als ondernemers.

Fiscaal advies

Of u als ondernemer net bent begonnen, wat langer bezig bent, of al denkt aan bedrijfsoverdracht, uw fiscale en juridische zaken moeten goed geregeld zijn. De keuze voor de rechtsvorm van uw onderneming, het fiscaal vriendelijk belonen en uw pensioen zijn slechts enkele van de onderwerpen waarover wij u kunnen adviseren. Het maakt hierbij niet uit of u eenmansondernemer of directeur-grootaandeelhouder (dga) bent.

Begeleiding bij fiscaal-juridische procedures

De belastingdienst heeft de taak om namens de Nederlandse overheid de belastinggelden te innen. Iedereen krijgt in zijn leven dan ook zeker te maken met belastingen. Bijvoorbeeld omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, inkomsten belasting en dividendbelasting.

Om deze belastingen te kunnen innen heeft de Nederlandse overheid de uitvoering van alle belastingwetten overgedragen aan de belastingdienst.

Het kan voorkomen dat u problemen ondervindt bij het voorzien van alle consequenties op het gebied van belastingen of u heeft zelfs al problemen door opgelegde aanslagen. Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs heeft zich gespecialiseerd in het voeren van fiscale procedures en kan u adviseren en begeleiden bij fiscaal juridische zaken.